Rumah > Produk > ASTM A252 GR2 / GR3 > Paip keluli karbon ASTM A252 HFW

Paip keluli karbon ASTM A252 HFW

 • Klasifikasi mereka:
  ASTM A252 GR2 / GR3
 • Pandangan:
  1714
 • Masa pelepasan:
  2018-11-01 16:22:54
 • PERTANYAAN

  Tianjin Shuangjie Steel Pipe Co., Ltd

  Pembekal paip keluli ERW yang boleh dipercayai  

  1954.jpg

        Terima kehormatan

  ◆    Dalam  1986, Kementerian Pertanian, Penternakan dan Penternakan mengeluarkan "Produk Berkualiti Kementerian Pertanian, Peternakan dan Perikanan";

  ◆    Pada bulan Julai 1987, trofi "Gasifikasi dan Jincheng untuk Rakyat" yang dianugerahkan oleh Kerajaan Rakyat Perbandaran Tianjin

  ◆     Pada tahun 1990, Anugerah Kualiti Kebangsaan Republik Rakyat China dianugerahkan oleh Jawatankuasa Pemeriksaan Anugerah Kualiti Kebangsaan.

  ◆    Pada bulan Jun 1998, ia telah dianugerahkan "Eksport Enterprise Township Enterprise dan Anugerah Flying Dragon" oleh

        Kementerian Pertanian Republik Rakyat China dan Kementerian Perdagangan Luar Negara dan Kerjasama Ekonomi Republik Rakyat China.

  ◆    Pada bulan Januari 2001, projek 325 telah dianugerahkan "Hadiah Pertama Projek Inovasi Teknologi Cemerlang" oleh Kerajaan Rakyat Perbandaran Tianjin.

  ◆    Pada bulan September 2002, "Perusahaan Perbandaran Negara yang Berteraskan Negara yang Berteraskan dan Bertentangan Dengan Hukum" yang dikeluarkan oleh Kementerian Pertanian Republik Rakyat China

     Pada bulan Januari 2003, ia telah dianugerahkan "Perusahaan Berkenaan Kontrak-Menghormati dan Berasaskan Kebangsaan" yang dikeluarkan oleh Pentadbiran Negeri Industri dan Perdagangan.

     Pada bulan Februari 2006, tanda dagangan "Shuangjie" telah dianugerahkan "Tanda Dagangan Terkenal Tianjin"; oleh Pentadbiran Tianjin untuk Industri dan Perdagangan.

     Pada bulan November 2006, ia telah dianugerahkan "Pelaksanaan Perusahaan Perbandaran Negara Melangkah Out Strategic Advanced Enterprise" oleh Kementerian Pertanian

        Republik Rakyat China.

     Pada bulan Januari 2007, ia telah dianugerahkan "Sepuluh Enterprise Eksport Swasta Terbaik di Tianjin" oleh Kerajaan Rakyat Perbandaran Tianjin.

  ◆    Pada bulan Januari 2007, ia dianugerahkan "Jenama Eksport Kebudayaan dan Pembangunan Tianjin" yang dikeluarkan oleh Kerajaan Rakyat Perbandaran Tianjin.

     Pada bulan Mei 2007, ia dianugerahkan "Anugerah Buruh Mei Tianjin" oleh Persekutuan Kesatuan Sekerja Tianjin.

      Pada bulan Disember 2007, "Unit Pengiktirafan Kontrak dan Penjaminan" dikeluarkan oleh Kerajaan Rakyat Perbandaran Tianjin

  ◆    Pada bulan Disember 2007, ia telah dianugerahkan "Produk Jenama Terkenal Tianjin" oleh Strategi Perancang Bandar Tianjin untuk Produk Jenama Jenama-Jenama.

  ◆    Pada bulan Disember 2008, projek 610 telah dianugerahkan "Hadiah Pertama Projek Inovasi Teknologi Cemerlang" oleh Kerajaan Rakyat Perbandaran Tianjin.

     Pada bulan Februari 2009, ia dianugerahkan "Industri Besi dan Keluli Kebangsaan Advanced Collective" oleh Kementerian Sumber Manusia dan Keselamatan Sosial.

  ◆    Pada bulan September 2010, cap dagang "Tianshuang" telah dianugerahkan "Tanda Dagangan Terkenal Tianjin" oleh Pentadbiran Tianjin untuk Industri dan Perdagangan.

  ◆    Pada bulan Oktober 2012, ia dianugerahkan "Jenama Terkenal Antarabangsa Tianjin" oleh Pejabat Perdagangan Luar Negeri Kerajaan Rakyat Perbandaran Tianjin.

  ◆    Pada Disember 2012, tanda dagangan "Shuangjie" telah dianugerahkan "Jenama Terkenal China" oleh Pentadbiran Negeri Industri dan Perdagangan.

 • Halaman sebelumnya: ASTM A252 ERW paip keluli karbon hitam
 • Halaman seterusnya: Tidak ada lagi
 • PRODUK BERKAITAN

 • ASTM A252 ERW paip RELATED

  ASTM A252 ERW paip

  Ketahui lebih lanjut
 • ASTM A252 ERW paip keluli karbon hitam RELATED

  ASTM A252 ERW paip keluli karbon hitam

  Ketahui lebih lanjut
 • Paip keluli karbon ASTM A252 HFW
  Paip keluli karbon ASTM A252 HFW
  Klik untuk melihat
  *Subjek:
  Nama:
  Telefon:
  *E-mel:
  Alamat:
  *Kandungan:
 • BERITA
 • HUBUNGI KAMI
 • Laman Web Cina
 • Peta tapak

  Carian

  Paip keluli ERW, paip GI, paip dikimpal, paip keluli talian, paip keluli tergalvani panas, paip paip API,